Ένωση Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Υπερνομαρχία Αττικής

ΔΩΡΕΑΝ RAPID-TESTS ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Ε.Ε.Α.

Ε.Π.Π.Α.Π.

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΑΡΝΗ 56–ΑΘΗΝΑ ΤΚ10437ΤΗΛ.& FAX 2105221364

ΑΡ.ΕΓΚΡ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ : 2893/73

Email: eppap@otenet.gr

                                   Αθήνα 10 Μαΐου 2021

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 630 -Ε/21

                                                               ΠΡΟΣ : Τα μέλη της Ε.Π.Π.Α.Π.

         Ενημερώνουμε  τους πράκτορες ΟΠΑΠ  του ν. Αττικής ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ξεκινάει από σήμερα πρόγραμμα διεξαγωγής Rapid test σε όλες τις επιχειρήσεις του νομού Αττικής, σε κάθε δήμο, τόσο των ιδίων (επιχειρηματιών – ελεύθερων επαγγελματιών) , καθώς και των εργαζομένων τους και των μελών των οικογενειών τους.

        Η  ενέργεια αυτή αναμένεται να συμβάλει στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, καθώς επίσης και στη μείωση της μετάδοσης της διασποράς του κορονοϊού.

       Η διαδικασία είναι απλή, καθένας από τους παραπάνω που αναφέρουμε, που θέλει να κάνει rapid test μπαίνει στη σελίδα του www.eea.gr όπου υπάρχει ειδική πλατφόρμα στην οποία σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις ένα από τα τέσσερα σημεία της Αττικής όπου θα υπάρχουν οι κινητές μονάδες στις οποίες θα παρευρίσκονται ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο της επιδημιολογικής έρευνας, ενώ τις γραμματείες στα τέσσερα σημεία της Αττικής θα ενισχύσουν και εργαζόμενοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Παράλληλα διευκρινίζουμε ότι στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στο rapid test γίνεται αμέσως και το μοριακό για την επιβεβαίωση. 

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στα κάτωθι τηλέφωνα:

Γιώργος Χιονίδης: 2103380242

Ηρώ Γαλάτη: 2103380206

Ειρήνη Ντελή: 2103380203

 Υπεύθυνος τύπου & δημοσίων σχέσεων

Ντιβανίδης Απόστολος