Ένωση Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Υπερνομαρχία Αττικής

Ε.Π.Π.Α.Π.
ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΑΡΝΗ 56–ΑΘΗΝΑ ΤΚ:10437 ΤΗΛ & FAX:2105221364

ΑΡ.ΕΓΚΡ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ : 2893/73

Αθήνα, 3 Μαΐου 2020

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 532-Ε/2020

Συνάδελφοι,

στα πλαίσιο της επανέναρξης λειτουργίας των καταστημάτων μας, όπως ανακοίνωσε η πολιτεία για τις 11 Μάιου και ύστερα από παράκληση μεγάλης μερίδας συναδέλφων σας παραθέτουμε μερικές προτάσεις για την αγορά και προμήθεια προστατευτικών διαχωριστικών από τζαμί η πλέξιγκλας. Με κύριο γνώμονα την δική μας υγεία αλλά και των πελατών μας τα προστατευτικά διαχωριστικά δημιουργούν αποτελεσματικό φραγμό στα σταγονίδια που διασπείρονται με την ομιλία, το φτέρνισμα και τον βήχα. Αποτελούνται από πάνελ από διαφανές πλέξιγκλας η τζαμί σε διάφορα παχη και διαστάσεις ανάλογα τις ανάγκες του κάθε καταστήματος. Εχουν στιβαρή κατασκευή που δεν ανατρέπεται και μπορουν να προσαρμοστούν και στον παλιό πάγκο με τον χαλαζία αλλά και στον νέο παγκο Rex2020. Μένουμε υγιείς, το κυρίαρχο μέλημα, αλλα και επανεκκινούμε τις επιχειρήσεις μας, με την μεγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια για εμάς και τους πελάτες μας.

Περνούμε τις ζωες μας πισω.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Π.Α.Π.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                          ΠΟΥΛΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ