Ένωση Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Υπερνομαρχία Αττικής

ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Π.Α.Π

Ε.Π.Π.Α.Π.

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΑΡΝΗ 56–ΑΘΗΝΑ ΤΚ10437ΤΗΛ.2105221364 FAX 2105238228

ΑΡ.ΕΓΚΡ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ : 2893/73

Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 στα γραφεία της Ενώσεως πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα την εκλογή νέου Προέδρου στη θέση του παραιτηθέντος Προέδρου και ανασυγκρότησης των κενών θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενότητας και υπευθυνότητας. Κατά τη διαδικασία, Πρόεδρος εξελέγει ο κ. Σάμιος Γεώργιος με πλειοψηφία λαμβάνοντας (8) ψήφους υπέρ έναντι (1) ενός λευκού. Μετά την αναδιάρθρωση η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

Αντιπρόεδρος: Σουλιμέτση Όλγα,

Γενικός Γραμματέας: Πουλημάς Γεώργιος,

Ταμίας: Αγγελάτος Κωνσταντίνος

Υπεύθ. Τύπ και Δημ. Σχ.: Νομικού Χριστίνα

Αναπλ/ής Γεν. Γραμματέας: Μπάρκας Ανδρέας

Μέλη: Βόκολος Δημήτριος

Σωτηρόπουλος Στυλιανός

Ζήκου-Λουκά Μαρία

Η νέα διοίκηση της ΕΠΠΑΠ δεσμεύεται ότι θα λειτουργήσει ενωτικά με στόχο την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του κλάδου μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους – μέλη του σωματείου να στηρίξουν αυτή την προσπάθειά μας για να αντιμετωπίσουμε σωστά και υπεύθυνα όλες τις εξελίξεις του επαγγέλματός μας.

                                                                                         

                                                                                                 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                              & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

                                                                                             ΝΟΜΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης στο eppap.gr. Επίλεξε «ΟΚ» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα», για να μάθεις τα cookies που χρησιμοποιούμε Περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close